Tjänsteutbud

Information om Tjänsteutbud

Här kan ni läsa om det tjänsteutbud som IP-Only / ComHem/Tele2 erbjuder
Du kan välja mellan Gruppavtal och Öppen fiber och även göra din medlemsansökan och meddela överlåtelser.

Observera att när du valt gruppavtal, så ska du invänta klartecken från vår kassör att Tele2 lagt upp din adress. När du fått klartecken, oftast inom 2-3 dagar Så ringer du Tele2 tel. 0775-171720 och ber dem skicka router och tv boxar. Du beställer också där ev. extra tjänster såsom Tv kanaler, bredbandshastighet och fast telefoni.

Vid beställning av gruppavtalade tjänster, kontakta ComHem/Tele2 på telefon: 0775-171720

Förklaring till fakturor från ComHem
Du som har beställt Gruppavtalet och bara har basutbudet, d.v.s. Tivo Bas och Bredband 250/250 Mbit betalar ingenting till ComHem.
Du betalar bara månadsavgiften till föreningen.
Har du aktiverat telefontjänsten kostar det samtalsavgifter och dessa debiteras av ComHem.

Här nedan finner du tillgängliga dokument och information om tjänster och avtal.

Hjälp med installation/service i hemmet

Vid eventuella problem eller fel hos dig med gruppavtal kontakta ComHem. Ett tips för snabbare hjälp är att med fjärrkontrollen till Tivo-boxen knappa in 777+Clear så loggas automatiskt en signal till ComHem om fel . För er som fortfarande inte installerat klart klicka på länkarna nedan för instruktioner. Fastighetsinstallation, RevB, 2013-06-14 Fiberskåp Monteringsanvisning för modemet Information om eventuell installationshjälp och erbjudande om kompletteringsutrustning finner du nedan:
www.Datia.nu http://www.bovallstrandsel.se/

Priser

Avgiften för gruppavtalet (329:- + 65:- nätavgift till föreningen = 394:-/ månad) faktureras av föreningen kvartalsvis i förskott.
Bindningstid 24 mån Förfallodagar för fakturorna är 28/2 ; 30/5 ; 31/8 ; 30/11

Betalning

Du som har beställt Gruppavtalet och bara har basutbudet, d.v.s. Tivo Bas och Bredband 250/250 Mbit betalar ingenting till ComHem. Du betalar bara månadsavgiften till föreningen. Har du aktiverat telefontjänsten kostar det samtalsavgifter och dessa debiteras av ComHem.